Sugen på kebab?
Nej det kan man vell inte säga att man är efter att läst artikeln som rapporterar att ett ställe i England fortsatte att laga mat fast en anställd hade dött på arbetsplatsen! Inte nog men det så hittade polisen en död råtta bland kastrullerna! *hu* Men hur vet man som gäst hur krögaren förvarar och lagar sin mat? På det här stället borde det egentligen ha luktat en MASSA råttbajs eller så! Ska man begära ett studiebesök om man är tveksam?
En ganska lång tid cirkulerade det ett rykte om att ett ställe (också kebab faktiskt) här i Uppsala förvarande sina kebabstockar direkt på golvet!! "På den tiden" var jag aldrig på det stället för jag tyckte att det fanns mycket fräschare alternativ att välja mellan....men NU (och efter ett antal ägare kan jag gissa) så är mat-stället bland de mest besökta (som har sådan mat såklart) i hela Uppsala!
En ganska lång tid cirkulerade det ett rykte om att ett ställe (också kebab faktiskt) här i Uppsala förvarande sina kebabstockar direkt på golvet!! "På den tiden" var jag aldrig på det stället för jag tyckte att det fanns mycket fräschare alternativ att välja mellan....men NU (och efter ett antal ägare kan jag gissa) så är mat-stället bland de mest besökta (som har sådan mat såklart) i hela Uppsala!
Kommentarer
Trackback