Shopping med Sofia!!

Sitter här i lägenheten och njuter!! Har för ett tag sedan lämnat av Sofia på stationen. Den galna flikkan har varit här sen i går och det vart en heel del "gå på stan". Igår handlade jag ett set med parfym, bodylotion och dushcreme...ja ni vet den där röda varianten på Naomi Cambell? Vart även ett halsband och ett par örhängen...supersöta ...funderar på att åtminstone ha örhängena på nyår! Hmm, vart det någe mera?
Jo, en mascara och en eyeshadow från H&M.


Dagens "skörd" av mellandagsrean...eller inte kanske!

Eftersom vi båda formligen ÄLSKAR thai/kinamat så var ju ett besök på Dragon Palace givet! Deras middagsbuffé är ju SÅ makalös så ni fattar inte! Kyckling med röd curry, deras nudlar med grönsaker och kycklingspett med jordnötssås är ju bäst!

Sofia var ute efter en klänning att ha på nyår...lycka till tänkte jag! Men efter ett antal affärer så hittade hon en jättesnygg röd och marinblå klänning. Som hittat! Endast 150:- på Holmlunds liksom! Annars vart det lite halsband och örhängen som passade super till det röda tyget.

Sen vart det att glo på film hemma hos oss....The deaths of Ian Stone....superbra film som jag verkligen rekommenderar! Mummsiga cornflakes godiar och julmust är ju inte helt fel det heller! *fliin* Idag har vi mest slöat och sett på ännu en film..88minutes hette den visst. Vart en sväng till på stan innan vi gick till hennes tåg också...

Kommentarer
Postat av: Carola

God fortsättning syster yster..

Snyggt halsband.. Vart är det köpt o vad fick du ge? kramis sys

2009-01-01 @ 15:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0