Hmm

Ja, jag känner att jag nu måste göra ett litet mer seriöst inäll i bloggen....var ju ett tag sedan jag verkligen skrev lite vettigt om det som händer i mitt liv. Har liksom inte fått nått vettigt att fästa tankarna på när jag skriver så därför har det blivit att jag slängt in en heel del bilder istället liksom.

Efter att fått lite påtryckningar av några vänner att jag skriver alldeles för lite också! Men en del av mina vänner bloggar ju knappt ett inlägg per månad och lite fler är så skriver jag väll?

Mina dagar är vell ganska likadana ut men några få undantag ibland.

I morrn ska jag tillexempel följa med min systerson till hans skola på kvällen. De har ett sådant där "öppet hus" som föräldrar, slält och vänner är inbjudna till. Kan vara kul och gå dit och kolla faktiskt. Före det ska vi sitta och spela lite Sims 2 här hemma faktiskt! Har snöat in på den eftersom han sa en dag att han var intresserad utav det...och sen ropade ju jag hem en sådan expansion (djurliv) på Tradera för 80:- (frakten inkluderad) så nu bygger vi assnygga hus och fuskar oss till snuskigt mycket pengar! :)

Jo jag ska försöka att hinna med att simma i morgon också! Har varit jättelänge sedan nu och det kliade varkligen på armarna när man inte kunde ta så många simtag när jag var där sist (hade min systerdotter till yrväder med mig). Kommer ju självklart inte att gå ut lika "hårt! som jag gjorde när jag väl immade två gånger i veckan men vett att jag snart kommer upp i den sträckan så det är ingen idé att hasta sig!

Nej det kanske inte vart så värst längt inlägg om ingenting...men skulle jag spara det och fortsätta och skriva i morrn sklle det ju bara bli tok och jag skulle bli tvungen att skriva om hela inlägget! *knsigt*


Ja, man måste ju ha liite koll iaf! *fliin*

Uppsala in pics!!

Var ju som bekant i Uppsala från i tisdags till i fredags och här kommer lite pics som jag har lovat att lägga ut.

Man måste packa ner en del om man ska vara borta...självklart var både digitalkameran och minin...

Buiss måste man åka med ibland...


En smoothie på Wayneś är ju inte heelt fel...
ÄLSKAR den ljusrosa...


Snickerskaka och en light-cola på Café Linné Hörnan


ÄLSKAR ljuset mot Adam och Eva!!



Ville inte publicera kortet som jag tog på mattallriken... liite för knasigt!

Meeen!

Sitter just nu på tåget mellan Uppsala och Avesta/Krylbo. Tåget var försenat in till stationen pga av någe lokfel tror jag att det var. *hmmm* Men nu har vi puttrat på och kommer att bli mycket försenade! Men eftersom att man har lite koll så vet ju jag att jag lätt kan skicka in biljetten och få pengarna tillbaka för just denna resa. *nice att ha en syster som jobbat åt SJ*

Ska ju hem och ha ett kattpass, tur att mamma finns och hjälper mig! (har börjat passet åt mig)

Har ju som bekant varit i Uppsala ett par dagarn nu, det vart inte så mycket fotograferat som jag trott men efter lunch (när jag kommit hem från katthemmet) så kan jag lägga upp de få. En del vart riktigt snygga. En heel del EGO-bilder vart det såklart...som alltid! Min fejja och jjag liksom! *hehe*

Nej nu är det snart dags att stiga av tåget...vi synes!

Men mojjs!!

Sitter här här hos en kompis och nördar mig alldeles för mycket! Vi sitter i vardagsrummet vid varsin bärbar dator....men  mer nörigt  skulle det vara skulle vara om vi inte pratade med varandra utan istället chatta! Icke saa nicke!

I morgon är det FIILM, fika och mat med TRE olika personer som står på schemat. Fika på linné och mat på Dragon!  Mummis! Sk bli najjs att träffa liite mysiga människor. Har ju gjort det nu med men alltid kul att träffa mera.


Krylbo station...



Today: Uppsala!!

Ja idag är det dags att åka till Uppsala! Har sett fram emot denna resa ganska länge nu....inte för att jag skall skriva en tenta (för det ska jag ju göra ändå) utan för att jag ska träffa en heel del underbara kompisar som jag inte sett sen jag flyttade! Ska bli mysigt att få gå runt på stan också! Kolla om man kanske hittar någe.



SJÄLVKLART kommer jag att traska runt i Uppsala för att fotografera en del. Kan ju få lite motion på samma gång också! *alltid bra* Ska bli spännande att se hur vädret se ut och om det har kommit upp något växtligt ur jorden.....för det har det definitivt inte gjort i den här delen av landet! *fortfraande vinter känns det som*



Undertiden får ni hålla till godo med dessa picssom är från diverse promenixer runt om i Uppsala. Älskar att fotografera "lite sådär konstigt...inte som alla andra vanliga människor gör hela tiden. Kommer säkerligen att publicera någe medans jag är kvar i Uppsala för minin åker ju självklart med!


Mmmm...lite Dragon Palace!!

Snaart är det sista april!!



Kanske inte riktigt snart men man kan ju få vara lite glad att det snart är bara en månad kvar va? Vet inte riktigt vart någonstans man ska vara men jag vet att jag vill till Uppsala iaf... Vi får vell fila till någe!

Robinson 2009

Visst har man sett trailern till programmet TUSEN gånger nu och det har blvit skönt att programmet äntligen fått sin start!! Jag är ju en sådan person som brukar kolla på de mesta dokusåporna och har följt Robinson sedan starten, första säsongen. Lite smått stressad var man när premiärprogrammet var eftersom jag skulle iväg till jobbet och satt då och gjorde mig iordning.

Vi var ett par stycken som satt och tittade och både jag och bror kommenterade att vi tyckte att musiken till introt var SUPER och det skulle vara roligt om man fick reda på var gruppen heter. Efter att (idag) gått ut på tv4:as hemsida så kan jag stolt presenera att det är metalbandet "Dead by April" som spelar introlåten "Losing you"!!

Se videon, så sköön!!

Tydligen så ska de spela i Borlänge den 28mars....
och det är så synd att man inte kan åka dit...hade varit riktigt skojj!!


Pic!


Är det inte härligt?

Är det inte härligt att bli väckt av en mamma som vill berätta att hon snart ska åka och köpa hem thaimat? Hur underbart som helst! Älskar ju thai!

Vad ska det bli av en dag som denna då? Det kan jag inte riktigt avslöjja ännu men det har ju med bokstaven P att göra! *fliiin* Sen är det ju jobbet på Kingen som vanligt.....idag skulle det "bara" bli vanligt disco men i morrn händer det grejjer!

Grattis Pappa 60år!

Idag fyller pappa 60år och vi har haft öppet hus. Vem som vela fick komma. Det började sakta med att farmor och farfar kom, när de fortfarande var kvar kom två arbetskamrater till pappa. Även rektor och vice rektor (och en från exp) från skolan där pappa jobbar kom och gratulerade del som "ombud" för rektorsområdet och dels ifrån Avesta Kommun.


Mina tre mostrar med respektive kom också, likaså en utav mina systrar med familj.


Det som bjöds (och som nu sprutar ur mina öron) var först paj och lite sallad, efter det vart det tårta och bullar, chokladrutor och 5sorters kakor. Mumms men det blir liite vlä mycket när man ska sitta och äta med alla som kommer i olika omgångar. Hade man tagit utav allt när alla kommit så hade man ju dött! *mätt blev man ändå*


En HEL del blombuketter vart det och från vi tre tjejsyskon och mamma fick han dels ett presentkort på JULA och ett på en flygning med ett motorflygplan. Jag hade även gjort i ordning ett collage med fotografier på pappa (från det han var bara 5månader fram tillls nu).


Sen vart det ju ett presentkort på Clas Ohlson och lite pengar.....och BLOMMOR

Sjutton vad jag är bra!!

Sitter här framför datorn och bara jäser oc tar det lilla lugna. Idag ar jag haft "hand om" min systerson ett par timmar. Superkojj! Det hela började med att vi satte oss ner och han fick läsa (istället för läxan som han glömde hemma) ur en PIXI-bok med ganska mycket text. Superduktig kille trots att det tar lite tid så går det iaf framåt! *framsteg är bra*

Efter det "tråkiga" så satte vi oss framför datorn och spelade Sims 2 tillsammans. Ett helt nytt hus är byggt och vi hann precis ställa in alla möbler och tapetsera innan han skulle gå hem. Vi får fortsätta en annan dag.

Jo, jag måste ju komma ihåg att berätta varför jag är så bra också!! ;) Det är ju vägningsdag idag...och vet ni vad? Jag har gått ner hela 1,1kg sen förra måndagen. *rekord* Kan vara bra eftersom denna vecka kommer det bli MYCKET mat och MYCKET fika eftersom pappa fyller år...

TV-mys!

Ikväll är det "tv-mys" hemma, ska först kolla på Wipeout (så himla roligar med alla kansiga kommentarer) och sen blir det Beckfilmen "Tysta skriket". Uppladda med pirra så det ska nog gå bra.



Idag och igår har jag hållt på och städat rummet mitt, blir ju dammigt och en massa saker överallt ju! Passade även på att sätta upp en del tavlor som har stått och skräpat i ett litet hörn nånstans. Tiger, Mormor, asien-inspirerat och Paul Riessner fickk det bli! *love it* Flyttade även min drömfångare närmare sängen...


Work like a rockstar?

Ska inte kolla på melodifestivalen...

Gårdagen på jobbet gick bra. Inte så mycket folk men det ar kul ändå! Det är vad man gör det till...ellerhur? Att man dessutom inte står själv (när det inte kommer någe folk) så blir det ju ännu bättre. Finns inget tråkigare att behöva stå själv och se andra ha kuligt. Men på nya stället så ser man ju människorna på ett annat vis...man är med!

Åkte hem vid 2.30 så det vart inte den senaste kvällen heller precis. SKÖÖNT! Men ändå är man ju trött! :) Men jag trivs som fisken i vattnet ska ni veta! *stoort leende på läpparna*


Ingen smink-pic, men det kanske duger ändå?

Idag på jobbet så har vi högre åldersgräns så det kanske kommer lite mera moget folk...man vet ju aldrig! *hihi* Men folk kan bete sig så knasigt även fast man är äldre.

Murphy was here!

Ja då var det dags att göra sig i ordning för jobbet tror jag. Ett litet inlägg hinner man med iaf. Ska vell hoppa in i duschen och samtidigt försöka tänka på vad jag ska ha för smink på mig. Funderar att använda mitt turkosa halsband och armband som kommeer från märket SNÖ of Sweden...så kanske något i den stilen?

Men ALLRA först är det fruktsallad som väntar! *yummie*

Lägger nog upp en pic hur sminket vart...

Konungars armar, öppna er!!

Jag har nog bestämt mig för att denna dag kommer att bli en bra dag. Är inte det lite bra att bestämma sig i förväg? Att bara tänka gör ju att man åtminstone är rätt inställd!

Idag händer inte mycket ovanligt gentemot de senaste fredagarna. Ska som vanligt ner på stan och gå ut med Sally. Nu ska jag även in en gång TILL på affären Expert....kanske nämnde lite om det igår att jag håller på att fixa en grejj tills pappa fyller år. Igår stötte jag på patrull och fick tänka om. Satte mig vid datorn och rynkade pannan och satte gång och redigarade i programmet Piccasa 3. Resultatet är bra sålänge an kollar på det idatorn men det är ju alltid en annan femma att printa ut liksom! Nu håller vi tummarna!!

Jag skall även ner och jobba på Kingen ikväll/natt, ska bli roligt...var ju en heeel vecka sedan! Men idag ska det iaf vara lugnt i garderoben för i lördags låg jag praktiskt taget på golvet och sorterade alla galgar med respektive nummer i sin ordning. Tyckte jag var väldigt duktigt eftersom vi hade fullt men folk och i princip alla galgar användes!

Trivs att jobba på Kingen. Visserligen är det MYCKET mera att göra där, men det är ju det som är roligt!! Att ha fullt upp är liksom min grejj på någotvis. Man kan ju tror att man blir stressad men jag lever efter den filosofin när jag jobbar att man kan ju faktiskt inte göra mer än ett par saker samtidigt.

Personalen är jättetrevlig och är det något som jag undrar över så är det ju bara att fråga! När man är ny kan man ju inte ha koll på precis allt heller.

Min dag innan innan allt folk kommer...
  • Torka borden och kolla så inget skräp ligger i sofforna
  • Ställa i ordning alla stolar
  • Sortera alla brickor och galgar i ordning
  • Slänga allt som ligger och skräpar.

TV och Chirre

Allt är uppladdatför några timmars moffande framför tv:n...


En dag i morgon!

I morgon finns en hel del att fylla dagen med tror jag. Som alltid ska jag även i morgon åka ner på stan och gå ut med lilla Sally. Ska även fixa lite saker tills pappa fyller (hemlis än sålänge).

Funderar även att ta en sväng förbi katthemmet! Fixa lite till loppiset men kanske även börja planera till jag och Marie skall stå på stan och göra reklam för oss. Kläckte nämnligen en idé om att ställa oss på stan och sälja t-shirts. Det skall även finnas info om katterna på katthemmet och pg-lappar som folk kan ta. Kommer även att ha med en bössa som människor kan lägga i pengar som de vill skänka...



Något som jag inte heller får glömma är att titta på realityserien Stockholm -  Arlanda som går på 3:an klockan 20.00 i morgon. Förra veckan var premiären för serien och det var ju sjuk likt den engelska serien som jag tror heter någonting med "Airplane" eller något sådant. Ganska simpel men ändå roligt på sätt och vis! :) I morgon skulle tydligen artisten Markoolio medverka...



Uppsala och UPPSALA!! *weiii

Nu är det bestämt att det är dags att åka ochhälsa på en MASSA folk i Uppsala. Saknar er så mycket ska ni veta!! Kommer att åka till Uppsla redan den 24:e och stanna ända till den 27:e....fest va? *hehe* Ska göra lite diverse saker men det främsta är vell att träffa många goa vänner! Måste passa på at fotografera nå enormt mycket också! *ladda kamerabatteriet*



Ska vell även passa på och skriva en gammal tenta från Språk och matematik A. Denna är på språkdelen så nu är det dags att plugga en massa begrepp och läsa igenom Lindö´s bok igen! Hoppas att det går bra, ni får hålla tummarna!

Thai och Trocca!

Har suttit och myst på jobbet idag ska ni veta! Började vid 15 och då gick jag iväg på ett jobb sen nu har jag inget förrens vid 17. Så jag passade då på att mummsa i mig en thai-matlåda och en halv Trocca. Så gott att äta det man vill ha och är sugen på!

Men kommer säkerligen ta något mer innan jag slutar vid 21, kanske en liten
mini-yoghurt som jag köpte med mig från ICA i stan?


MEN klantigt!!!

Ja hur ska man börja i all denna klantighet?? Jag hade ju sett fram emot denna dag så mycket eftersom jag hade varit så duktig och planerat in en simmning idag innan jag skulle till jobbet och allt. Ställde klockan innan jag sommnade i natt till och med...

MEN NÄR hade jag ställt klockan? JO när BUSSEN GICK så att jag skulle hinna att simma!!! Men man måste ju GÅ UPP lite tidigare om man ska hinna ut också.....*faaaa...*

Men så kan det gå, får helt enkelt simma en annan dag istället! :) I morgon? Nån som ska med?

Fullt upp!

Nu är det snart dags att sussa gott på kudden men först ska det bli några avsnitt på tredje säsongen av LasVegas (har ju nu äntligen kommit in på avsnitt som jag inte sett tidigare). Tycker att det är skönt att varva ner innan man somnar och då är några serie-avsnitt alldeles perfekta! Några tända ljus och det blir SÅ mysigt!!

Morgondagen kommer att börja med vägning! Var ju inte hemma i morse så att jag kunde kolla och eftersom jag ALLTID väger mig på morgonen får jag allt vänta tills i morgon!

Efter det så är det dags att åka ner på stan för att simma. Hoppas att det går bättre än sist (förra måndagen) för då vart det bottenrekord på endast 300meter! Fick ont i ena knät så det känndes bäst att avbryta det hela. Jag får ta det lugnt helt enkelt.

Efter simmningen är det Sally och efter Sally så är det jobb på HT som gäller (15-21). Får se om jag gör någe inlägg efter jobbet och berättar hur dagen varit. Måste ju rapportera vikten iaf! *hihi*

KRam o NAtt på er!!

ME!

Ja här sitter man och inte har bloggat på fyra dagar. Känns inge bra alls....vet ju att det är nån stakars själ som läser iaf! *hihi* Har liksom inte haft nån tanke på att blogga....sä blir det ibland! Varför ska man behöva skriva för skrivandets skull egentligen?

Har haft lite saker att göra på olika håll så då har jag inte haft tid att tänka på bloggen...men NU är jag här! *weiii*

R . I . P Tage!

Igår var det minsann fullt upp på katthemmet. Visserligen fick jag "skylla mig själv" för att det var ju JAG som ville byta pass med Sarah. BÅDE vetrnärbesök OCH tvättstugan stod på programmet! Dessutom tar ju bara själva kattpasset sin lilla tid också!

Det hela började med att jag tog hand om de katterna som vetrinären skulle vaccinera m.m Ja deras bajslådor var det jag tog hand om rättare sagt! Jag hann även hänga upp tvätten som låg i maskinen.

Tyvärr var vi tvugna att även ta bort en katt, det är så synd men man måste tänka på djurens bästa. Han var sjuk och vi ville inte att han skulle få lida mera.

En HEL del vacceneringar gjordes också! Lilla skygga Amber skulle ju få sin spruta men vi kämpade för att få tag i henne men efter ett tag beslutade vi att hon skulle få vänta tills nästa gång vetrinären kom till katthemmet.

Lilla Sally!

Som jag nämnt tidigare så går jag ju ut med en liten gulliga Sally. Sally är en go och sprallig Chihuahua på ca 7månader vars matte äger en handväskaffär mitt inne i stan. Eftersom är själv och inte har några anställda i butiken så blir det lite svårt att själv kunna ta ut henne.


Goodnajt!!

Nej, nu är det dags att säga godnatt för mig tror jag. I morgon är näästan fullt upp hela dagen tror jag! Först och främst ska jag åka ner på stan och ta ut Sally på en kortis (om nu mitt knä tillåter det).

Senare på eftermiddagen är det jag som skall ha kattpasset! Då skulle det tydligen hända grejjer! Två katter (Melvin och Oskar) ska både kastreras, chippas och vaccineras. "Uppsala-kattterna" och Hampus ska få sin andra vaccenation. Gösta, Tiger och Stintan ska få sin första. Måste även kolla om Stintan och Gösta är chippade sedan tidigare eller inte.... Mycket att göra och komma ihåg, men det r tur att man har skrivit ner på en lapp vilken katt som ska göra vad.

Student kokboken 1

Hittade nyss i min bokhylla en ganska så intressant bok, nänligen studentkokboken! En heel del goda recept kan jag säga! Dessutom är det ju hyffsat billiga också! :)

Ost-skink Tortillas
4portioner

8st tortillasbröd
Tunna ostskivor efter smak
Skivor av skinka eller kalkon
Guacemole

Do it like this!
Värm ett tortillasbröd i en stekpanna.
Hyvla ost i tunna skivor.
Lägg ost och skinka/kalkonskivorna på tortillasbrödet.
Lägg ett tortillasböd över. Vänd det hela sen så att även det övre brödet blir varmt.

Ta upp  och dela i fyra stycken bitar. Ät med guacemole!

Mys och kanske lite sovmorgon!





Kl 7!!

Ja, vad ska man säga om en dag som denna? Hade planerat in lite sovmorgon för att sedan packa väskan och åka o simma (+Sally förstås). Men eftersom mobilen plingade och det var bemanningen som ringde. Ville att jag skulle jobba vid 7.30 till 12. Inte så läng men det blir ju ett par timmar tillslut.

Det får bli bad i morgon eftermiddag istället! Eftersom jag inte hade en tanke på att ta med mig badkläderna till jobbet i morse så får man vell skylla sig själv antager jag. Åker ner på stan och går ut med lilla Sally iaf!

Annars har helgen gått i rasande fart och jobbena har jag klarat utav!

*sovmorgon snart tror jag*

Tröttie!!

Är typ trött - tröttare - tröttast just nu, knasiga jag har ju först (som jag nämt i tidigare inägg) jobbat på HT från ungefär 07 till 14. Sen vid 21.30 var det dags att åka vidare till nästa ställe och jobba. *fullt ös, medvetslös*

Tog det lite lugnare mellan skiften...låg i min säng och kollad på de sista avsnitten från andra säsongen på Las Vegas. Katttelefonen ringde emellanåt så det vart ingen lugnare stund än så.


Party me? *not* Just work!

RSS 2.0