Blixten!!

Men tjena liksom! Inatt somnade jag lagomt när klockan var kanske 03.20 eller någe sådant. PRICK kl 07.00 så ringer min mobil och naturligtvis så svarade jag. Bemanningen ringde och ville att jag skulle börja somma så fort som jag bara kunde och fram till klockan 14. Eftersom jag låg och såv när hon ringde så förstod man ju knappt vad hon sa.

MEN redan vid 07.20 var jag nere på jobbet (HT) och började mitt skift!! Bra gjort utav mig tycker jag!! I all hast kom jag faktiskt ihåg att ta med mig en matlåda också.

En snäll kollega hade också plockat ihop alla nycklar som jag skulle ha så då slapp jag iaf koncentrera mig på det också.

Man känner att kroppen hann aldrig riktigt sova färdig, så när jag kommer hem efter jobbet så ska jag nog passa på och ta en liiten lur. Ska ju trots allt ner och jobba ikväll igen! :)

TRÖÖTTER!!

Har nu nyligen kommit hem från jobbet (kl03.05)och jag är SUPERTRÖTT och en anning lurig ska ni veta! När alla gästerna hade gått och i princip alla hade fått med sina jackor hem så var det dags att städa av the place. Gissa vela det vackra sällskaper av personal som "vann" att städa toaletterna? GE FAN I ATT SPY I PISSOAREN!! Fy vad äckliga ni är!

Mödan var nog värd (?) för efteråt satt i en liten stund och snackade med varandra, lite mysigt ändå. Fick både en Bacardi Breezer och en Smirnoff. *gott*

Vid en sissodär 03.35 var vi fädiga och det var dags att gå hem....

Menn shit!! :)

Kungen av speedway ska bli pappa igen! Tjohooo! Läste denna lilla mini-artikel och tydligen så vart han och en utav proffsdansarna lite käära. Kul tycker jag! Hoppas att vi kan se Tony ta på sig dansskorna flera gånger! ;)

Fy bubblan!!

Ja vad ska man säga en dag som denna? Vaknade (en och en halv timme för tidigt) av att en utländsk person ringde (från skyddat nummer) och ville (?) köpa min snowboard som jag har satt upp annons på stan om. Killen tyckte att det var för dyrt med 2000:- så jag förklarade att bara bindningarna är värda 1000:-

Ja jag kan ge 1300:- säger han då....och eftersom jag är i behov av pengar så gick jag med på det. Vet ni vad killen vräker ur sig då? Jag tycker att det är så långt att åka (ja, snowboarden är ju hemma hos mig som inte bor i centrala avesta utan ynka 7km utanför) för en skitsnowboard!!

Jag vart så arg att jag la på! Varför ringa på en annons om man inte ens är intresserad utav att lyssna? Knasig människa det där...

"Bantning" vs "Gå ner i vikt"



De flesta som jag känner till (som vill gå ner i vikt) tror inte att man får unna sig någe gått. Varför skulle man inte få göra det? Det är här många lurar sig själva tror jag! Jag vill gå ner i vikt men jag tror inte på bantning!
Skillnaden (enligt mig) mellan att banta och att gå ner i vikt är ju att när man bantar följer man en diet/metod i en period för att sedan gå tillbaka till en någorlunda lika kost manhade innan. MEN vad händer då? Jo självklart går man upp sina kilon igen...troligtvis några till också!!

Har alltför många polare som tror att "pulverdiet" är ett bra sätt att "gå ner i vikt på"...Ja, efter ett par veckor har de gått ner jättemånga kilon och känner sig jättestolta! När man ser personen efter ett par veckor igen så har den ju gått upp alla kilon igen!! Fundera på att tänka om kanske??

Genom att tillåta sig själv att äta precis vad som helst är vell det optimala närman vill gå ner i vikt...ellerhur? När man sätter en press på sig att man får inte äta det och man får inte äta si eller så. Vad händer då med hjärnan och kroppen om man nu råkar ta den där förbjudna godisbiten eller det goda glaset med läsk? Jo, man får TOKÅNGEST och tror att man kan bättra sig til nästa gång.

Börja motionera istället för att ställa en massa krav på dig själv som du inte kan uppfylla. Man behöver inte gå på gym eller ut och springa för att det ska räknas som motion. Börja med en liten promenad varje dag (eller till och med varannan i början om det känns för jobbigt). Efter en månad kan man öka tiden och tillåter vädret så kan man ju göra åtminstone en lite längre promenad i veckan. Sätt mål för just dig som DU tror är realistiska för dig och DIN kropp.

Som ni vi det här laget kanske har förstått så vill ju jag gå ner i vikt på ett för mig bra sätt. Jag vill att det ska vara utmanande men samtidigt vill man ju se resultat snabbt! Har hört att det är farligt för ens kropp om man går ner i vikt för snabbt så att istället för att sikta på beach 2009 så siktar jag på beach 2010!

Skämtåsido, jag har satt upp ett mål som jag tror att jag kan ner till, är det inte så...så har ju inte jorden gått under för det...bara att ta nya tag och fortsätta att kämpa!

Målet är att gå ner 7,8kg till min födelsedag som är den 23:e juli.
Just exakt nu så är det 21veckor och om man slår ut 7,8kg på så många veckor så resulterar det i att mitt mål är att gå ner minst 0,4kg i veckan.
Tror ni att jag grejjar det??

JOBB och JOBB!

Ja, då har man kommit hem från jobbet på HT, och jag är HEEELT slut! Vart näten lite svettig ett tag också! HEhe, så kan det vara en dag på jobbet vettni...nej det var vell det sista jobbet som tog MYCKET längre tid än vad det brukar göra så då vart man kanske lite lätt stressad över det kanske.

Men nu ligger jag i sängen ochallt är det lugna!

Hejjs

Tror jagg hinner med ett liitet inlägg innan jag ska springa till bussen (tur att man har busskort). Ska nämnligen jobba på HT idag mellan 15.30 till 21.00. Ska bli skojj för nu var det nästan en månad sedan typ! Visserligen är det ju inte många timmar men det blir ju nååågra mera penningar i plånboken iaf.

Idag har jag inte varit på katthemmet utan idag vart det bowling med syster och A. Första gången jag spelade med rännkorvar ska ni veta! En helt ny upplevelse rikare liksom! Knasigt när klotet tar i och rullar åt ett helt annat håll ju. Kul  var det även om det inte vart så många poäng. Klarade dock både skamgränsen och självm.....gränsen! *alltid något*

Kanske bloggar mera när jag kommer ifrån jobbet, men känner jag mig själv rätt så lägger jag mig i sängen och kollar på några avsnitt på Las Vegas istället! Är inne på slutet av andra säsongen nu! SÅ spännande!

Mmm!

Har precis avnjutit två stycken laggar med plättar och sylt! *mumms*  Så nu ska jag lägga mig i söngen en stund och kolla på ett Las Vegas avsnitt innan det är dags att gå över och gratta M. Ska blir så kul och se hans min när han öppnar paketen...

Hojjsan!

Ja vad ska man säga om en dag som denna egentligen? Har varit på katthemmet även idag. Det var ju tänkt att jag skulle engagera mig lite i loppis-rummet men det slutade med att jag och de andra två tjejerna stod och sanerade sammanlagt tre burar! Tyra flyttade in i Selmas gama bur (ja min gose fick flytta till ett hem går) och Hammpus och Ramona fick flytta till spirits bur + Tyras gamla. Det är nämnligen så finurligt att det går att öppna enn liten lucka mellan vissa burar utifall det kommer in några katter som måste bo tillsammans.

I karantänen så sanerade vi Hampus och Ramonas gamla bur, eftersom det är större än de andra så tog det lite längre tid. Skönt att vi var två på den! Ikväll skulle det tydligen komma en ny katt så  vi  passade på att  ställa i ordning buren så katten har bara till att flytta in.

Det vart ju en del gjort även på loppiset, men fortfarande MYCKET kvar att göras!

Today

Nej, etta inlägg kommer inte att handla om smink. Ville bara lägga in en snygg bild som jag hittade påmin externa idag! :) Dessutom tycker jag att det blir roligare i ett inlägg om det finns en bild att titta på.

Idag har inte hänt så speciellt mycket egentligen. Var med mamma till hedemora och kollade efter lite födelsedagspaket till M som fyller år i morgon. Det vart två saker köpta idag (sen så vart det ju tre saker köpta till honom igår också). Vad sägs om en SOS-station, Darth Vader "dräkt" och kompistroll? Spännande värre, mer jag tror att han blir nöjjder och glader ändå! :)

Efter Hedemora var det ju matdags på G ,så vi beslutade oss för att äta av tacobuffén som serverades som "dagens" på Kingen. Gott och mummsigt på samma gång! Älskar den där goda ostsåsen! *yummie*

Tisdagstema: Handgjort!

När man snackar handgjort så lär man ju naturligtvis visa en bild på ens egna smycken som man har gjort själv!

Här ser vi ett blått läckert halsband med pärlor av både glas och snäckskal blandat om vartannat!

Snyggt!

Mys pys!

Sitter just i detta nu och myser i min säng med levande ljus runt okring mig. Har kommit på att det är ju ganska snyggt!

På kvällen nu var jag ner på katthemmet och pysslade med lite diverse saker. Blandannat så bokade jag tvättstuga så att det vart gjort till denna vecka också. Blir ju lätt en hel del på ett katthem kan jag lugnt påstå.

Självklart var jag även runt och gosade lite med missarna, hälsade lite smått på nya katten Oskar. Han var så rädd att han bara vill sitta i sin låda. Det brukar ju ta ett par dagar innan de hinner "tina upp" lite grand.

På onsdag skulle jag egentligen ha förmiddagpasset men ett par gulliga tjer som nu har sportlov kommer att ta det istället för mig. Kan då lugnt koncentrera mig på loppis-rummet så att det blir snyggt och rent. Måste kasta en del saker som är trasiga också! Ni får ta och komma ner och fynda nån dag sen! :)

Orvar säger Godnatt på er alla!

Jag börjar fundera på om det ens är lagligt att få träningsvärk utav att jobba? Knasigt som det låter men nu såhär efteråt så har jag träningsvärk i mina ARMAR! Mest spännande är att det blir bara mer och mer! *hate it* Just för tillfället är det insidan av underarmarna och skuldrorna som känns mest utav allt.

Men å andra sidan så betyder ju träningsvärk att man har jobbat med kroppen, kanske man kan få nåågra nya muskler när man jobbar kanske?

Självklart kommer jag att fortsätta att kämpa, vill inget hellre än att få vara med människor och må bra!

Missar!

Lite bilder från Katthemmet! så mysiga missar allihopa!


Mats


Sammy


Maja


Chippen

Min fiina!!

Jag vet inteomjg har nämnt det tidigare i bloggen men iaf...jag extraknäcker lite genom att gå ut med världens goaste Sally som är en (snart) 7månaders Chihuahua. Det handlar ju bara om kanske en 15minuter per dag så det är ju inte så länge liksom! Som lön (får annat också) så fick jag här om dagen en sjukt snygg handväska (Björn Borg).


Liggandes på backen i väntan på bussen in till stan...

Puben fredag!

Ja, vad ska man säga om denna knasiga lila pub och dess knasiga besökare? hmm! Jo kvällen var MINST sagt knasig! Det hela började vell med att två killar komoch parkerade på fel sida av vägen.När de fortfarande satt kvar i bilen så kon naturligtvis polisen. När de såg bilen satte de på blåljusena för att killarna skulle få en chans att åka iväg och parkera rätt. Den ena av dessa gick ur och pratade lite medpoliserna sen gick de båda killarna in på puben och tog en varsin Cola och spelade lite Jack Vegas! Självklart vart de lappade och de får skylla sig själva tycker jag!

Dök upp en del intressanta människor och det var nog inte så långtråkigt som det ibland brukar vara. Knasiga J med sin humor och M som pratar om inflyttningsfesten. Får ju inte glömma I som är så nyfiken på vad jag har på G...hon var ju tvungen att komma ner och kolla vad det är för någe. Men Sara tiger sommuren än sålänge!

Kattpass!

Mmm, äntligen ett kattpass igen! Visserligen har man ju inte lika mycket tid att gosa med missarna eftersom man måste springa runtoch göra en MASSA annat istället! Viktigt att gullisarna får nån mat liksom.

Passet började med att jag skulle släppa in en katt i dess bur...men det var nästan OMÖJLIGT. Ett tag satt han (Grålle) i en klättermöbel som kan kunde krypa in i. Det hela slutade med att jag fick lyfta hela möbeln fram till buren för att han skulle hoppa in där han skulle vara. JOBBIGT!

Knäppte en del kort och så fort jag får orken att lägga in dem på datorn så lägger jag natuligtvis upp dem här på bloggen! Tror det vart blandannat kort på "Tjockis"-Signe, Spirit, Tyra och Goliat. Mysiga missar allihopa egentligen.

Katthemmet har ju förmånen att få använda ett litet rum i källaren till att annordna Loppis i, och självklart så får sakerna stå kvar mellan gångerna. Vem som helst får komma och lämna saker! Vanligtvis brukar man då ställa in kassen/lådan hyffsat innanför dörren. Kamn ni gissa hur det ser ut efter ett bra tag! IIInte kul! Var in i det rummet för några dar sedan...och det slutade med att jag stod och sorterade saker! Men det var så skojj att bara packa upp och fundera var man skulle göra av föremålet (ganska snyggt och prydligt blir det när man sorterar varje sorts grejj försig).

Det vart skönt att få komma hem och dusha efteråt.....tro mig...hankatter luktar inte så välldans gott alla gånger!

Lördag igen!

Då var det dags att göra sig i ordning till puben jobbet ännu en gång, hade kanske lite annat att göra men det löser sig nog till en annan gång. Berättar nog mera om det senare. Håller också på att sammanställa ett gäng drinkar och shots i en skrivbok som jag köpte för ganska länge sedan. Skönt att ha alla samlade på ett och samma ställe tycker jag. Ikväll vill jag hitta på någe nytt att komponera....vad sägs om något fruktigt?

IKT-hjärnan säger ifrån!!

Jag vet att det inte är allmänt kunnande kanske men ibland så vill jag bara spy på människor! Var ute på en blogg som hade skrivit en fin och söt liten dikt...och bifogat en ännu sötare bild. Lugnt hittils men sen står det under bilder att den är lånad av Google. VADDÅ lånad av Google?  Googe är en sökmotor som sedan leder VIDARE till ANDRA hemsidor/siter, kan ALLA bara förstå det just nu??

Man "lånar liksom inte bilder från google utan man "lånar" ju dem från respektive sida....eller "lånar"...vanligtvis så har man ju faktiskt stulit dem!

Förlå, det är bara jag som reagerar så när jag blir lite trötter och grinig...

Hälsade på!

Ibland när man har sig en lilla tid över så brukar jag åka/gå ner till katthemmet och hälsa på lite grand., gosa med missarna och så. Idag fick man till och med klappa de nyinkommna Ramona och Hampus. De är två katter som är omplaceringar från Krylbo. Inkom 8/2 -09. Till en början var de ju ganska rädda när de kom till katthemmet men allt eftersom man är med dem i deras stora bur så "tinar" de. Ramona vill hemst gärna ligga under en filt/matta och gömma sig, men lyfter man på den tittar hon fram och man får en chans att klappa henne.


Ramona til vänster och Hampus till höger. ca10månader

Kunde ju självklart inte hålla mina fingrar från gosiga Selma, hon är ju alldeles underbar! Tog ut denna gosiga tjej ur buren och hon klammrar sig fast på axeln och vill absolut INTE hoppa ner. Klappar man henne så spinner hon högt! Go tjej som vill ha någon att kramas med.

Idag var jag även flitig och skrev ner alla katterna i en liten bok. För om någon vecka är det jag som skall ha hand om katthemmets jourtelefon! Det kn kännas bättre att ha lite färsk information nedskriven om katterna eftersom man inte sitter där hela tiden liksom. Ringa kan det ju gör anästan när som helst ju!

Mojjs!

Nu har det "hänt" lite saker nu i dagarna som man har gjort. Eftersom jag tycker SÅ otroligt mycket om att fotografera såå var ju självklart kameran med!
Kanske inte så snygga men iallfall någe att titta på! ;)


Ordning och reda bland mina pärlor! Skönt att få upp dem i en hylla så att de slipper stå på golvet. Så nu är alla pärlorna sorterade efter färg,
nu fattas bara etiketter att sätta på "väskorna"
(och därmed så att an kan se vilken färg den innehåller utan att behöva ta ut "väskan").



Ice bitte!


Electra och Lisa måste ju också få vara med på ett hörn...

Halsband

Förra helgen var jag och skulle sälja ett halsband till en person som hade beställt. Kravet var att det skulle vara ett 1meter långt magnethalsband som skulle gå i silver och svagt rosa.

Jag gjorde två stycken som påminnde varandra och vet ni vad? Hon köpte BÅDA två! *kuligt* Ett skulle nog skickas till en vännina i Finland. Roligt att få reda på var sakerna tar vägen nånstans!

Today!

Ja idag har jag varit ner på katthemmet och lämnat lite papper, sen åkte jag ner på stan för att träffa C. När hon slutat jobbet gick vi till CityBurger och där tog jag den smaskiga kycklingfilé med strips. HUR gott som helst.

Efter maten gick jag ut en kortis med Sally

När vi var färdig aså gick vi till badhuset och simmade. Idag vart det 700m, vart himla trött efter typ 200m men jag gav mig sjutton att jag skulle simma mera.....

Kattpass

Idag hade hag mitt första kattpass på väldigt länge. Var ju hur länge sedan sen sist ju! Började med att jag dit (åkte bussen som gick hemifrån vid 7.05) och kom fram vid kanske och börjad e mitt pass vis 7.30.

Gick runt i de olika rummena för att kolla så att alla katterna var OK, och om det var någon som skulle ha sin medecin ellerinte. Tage fick sin "salva" i munnen och det gick hur bra som helst att ge honom, slickade i sig nästan självmant! Fick till och med klappa honom! :)

Passade även på att gosa med katterna Hampus o Ramona (omplaceringar) som kom till katthemmet igår. Lite rädda missar men bara man tar det lugnt så går det alldeles utmärkt!

I övrigt gick ju arbetet på som vanligt, fast egentligen gick det nog snabbare ioch med att flera utav katterna kan vara ute samtidigt.

Schemamöte

Idag var det dags för schemamöte på katthemmet FyraTassar. Gick ner en stund tidigare och gosade med en hel del katter, tog även en del kort men de kommer nog upp i morgon tror jag.

Pass som jag åtog mig var följande:
  • Måndagen 9:e februari (fm)
  • Fredagen 20:e februari (fm)
  • Onsdagen 25:e februari (fm)
  • Fredagen 6:e mars(fm)
Tid för nästa schemamöte är den 8:e mars klockan 17.00

Helgen!!

Måste ju ta och skriva ett inlägg om min otroligt (hmm) händelserika helg. I fredags jobbade jag ju som vanligt på puben. Vart OK med folk tillslut men man hade ju önskat att det kommit mera folk. Fick göra ett par drinkar och några roliga shots så jag är iaf nöjd. *ihhh*

På lördagen var jag faktiskt (för en gång skull) ledig från puben. Var istället ut med To, Th, Ti, Ma och Vi och festade. Kvällen började lite smått med att en del utav oss satt och tittade på melodifestivalen (fiasko det vart). Ganska trevligt hade vi det. Vid en typ 21.30 så åkte vi ner på stan och till utestället Kings Arms för att parta. Ganska lite folk till en början men det fylldes på vart riktigt bra tillslut! Fick ju till och med en drink av bartendern (utan att be om en)!

New haircut!

Ja, äntigen har jag vell fått till lite hyffsade bilder på frillan som man törs lägga ut på bloggen utan att behöva skämmas *fliin*  Me like!




Usssh och fy och blä!

Då sitter man här med datorn i knät och såg fram emot att blogga om dagen som har varit. När man väl loggar in så FUNKAR DET INTE att logga in! och nu nrä jag väl kom in på bloggen så hade jag tappat sugen.....

Skriver mera i morgon istället...och då kommer bilden också!

Not Shaken, Just Nerd!


Mmmm, vill HA!!

SuperBRA, längtar tills det kommer flera avsnitt!!

Eftersom jag själv inte orkar just nu skriva vad den serien handlar om så klistrar jag istället in en sammanfattning från siten imdb.com istället.

When a twenty-something computer geek inadvertently downloads critical government secrets into his brain, his former college friend turned CIA recruits him as a secret agent, all while keeping him out of evil hands.




Poppis

Jag vet att det är SUPERPOPPIS med olika slags utmaningar bland folk som har bloggar så jag ska ju inte vara sämre jag! Tänkte sno ihop en själv...

Liite

Nej nu är det dags att gå ner och ge hundarna lite mat, sen ska jag ta en skön dush! Ä ni riktigt snälla kan jag försöka att styla håret lite så jag kan lägga upp en bild! *hihi*

Mellan 21 och 22 är det barnvakt som gäller...tar troligtvis med mig datorn och bloggar lite därifrån kanske...

Back to school!

Ja, det var ju verkligen fullt ös när jag hälsade på min systerson i skolan idag! Inte vart det så mycket till problemlösning heller tyckte jag. En station handlade om att de skulle klippa ut geometriska figurer från ett färgat papper och sedan klistra fast dem och göra ett "konstverk" utav det. Det slutade med att killarna i gruppen gjorde något slags motorfordon (typ en racerbil elle lastbil) och flickorna gjorde gubbar eller katter. Skillnad liksom! Hur som helst var ju alla jätteduktiga och klarade uppgiften galant!

Andra stationen gick ut på att tillsammans med en tilldelad kompis konstruera en bil (alla paren fick samma sorts bitar att bygga utav). Bilen skulle sedan placeras i en "ramp"...släppas. Uppiften här var också iförväg gissa hur långt bilen skulle komma (alltfrån 1-6meter). Sedan fick det svara på vad som skulle hända när man höjde rampen....skulle bilen komma längre eller kortare än förrut?

Heelllo

Nu är man ju näästan uppe tidigt! *hehe* Nej jag ska faktiskt få vara med min systerson i skolan idag. Temadag och mycket i rörelse på skolan kan jag tänka mig. Temat för dagen är matte. Antager att de inte ska sitta oh räkna mattetal utan det kanske fokuseras på "problemlösning" av någon form. Bra med tankenötter ibland faktiskt, det skulle en själv också må bra utav.

Miss my Uppsala:
  • Subway : att inte kunna traska ner till detta underbara ställe
  • Vyerna : kan ni verkligen fatta hur vackert Uppsala är egentligen?
  • Öppettider : det är liite jobbigt att inte kunna nu ta bussen ner på stan...typ en söndag för att fika med en kompis eller så. Här går inte bussarna på söndagar och jag tvivlar på om caféerna är öppne heller...
Självklart saknar jag också mina vänner och alla andra sköna människor i Uppsala men det tänkte jag ta i något annat inlägg.

Skärpning!

Nu har det gått två dagar sedan som jag skrev något i bloggen, skärpning tycker jag! Så nu lovar (hmm) jag att åtminstone skriva ett inlägg om dagen...om det skå br aska innehålla en "matlista" eller så....

Har haft en hel del för mig. Var på AF på ett möte i måndags...och jag KLIPTE mig även då!! *weiii* Tänker inte publicera någon bild här på bloggen än förrens jag stylat det lite. Snyggt ska det vara!

Har även beslutat att vara lite på katthemmet igen också, längtar ju så mycket efter de små håriga vännerna så att man nästan blir tokig!


Foto som är taget straxt utanför badhuset. SÅ vackert!


T.v En SUPERGOD Fairtrade choklad som man kan köpa på Lidl
T.h MEE som är ute på en promenix....kaaaallt!


Otroligt myysiga Selma


Gosiga Pelle


Försiktige Melvin


Några söta som jag inte kan namnet på än...


Tiger som är på språng!


Några söta som jag inte kan namnet på än...


Kung Whiskas!


Katter som jag inte kan namnet på än...och en av burarna i karantän


Ute i det fria!

Idag har jag varit ute på en promenix i det bitande vädret. Enligt mamma vart turen ca 1timme o 20minuter. *sköönt men jobbigt* Eftersom jag inte vet riktigt vad jag ska skriva så får det bli lite snygga pics från helgen helt enkelt!


Shotsglas i rader...


Fotografen var ej fuller, dock lite rolig effekt...


Electra med sitt leopardmönstrade täcke...


Vy...


Vy 2...


Häst som vi såg under promenixen...



Den andra halvan utav kebabrullen
Potatis, dillkött och sås
Saffransbulle och "riktig" chokladpudding
+några nötter
Två  mjuka mackor med keso + paprika + gurka och korv +gurka
En hård macka med leverpastej

Mojjs!

Helgen har flytit på ganska bra faktiskt, lagomt med folk på puben och de flesta var glada och nöjjda. JA och en del var ju kanske värre än vanligt men det är vell sådant man får stå ut med tror jag! *hehe* Förstår mig inte på folk som håller på att bråka på det där viset...båda är ju likadana för i helv...! Jaja...

Förrutom puben har det  varit ganska lugnt. Som jag nämnt lite tidigare så har jag "bråkat" lite med miniPod...men efter ett tag så löste sig alltihopa, och visst vart det bra musik till slut? *diggar Lilla Sjöjungfrun* Fronda fick ju också vara med på ett litet hörn, här och där. Var ju knappt någon som önskade någon annan musik så då fick man poppa på bäst man vela liksom! *weiii*

Lägger till en halv Kebabrulle a lá Sara på "matlistan!


"Old" pic...

RSS 2.0