Horoskop 2009

Jag vet faktiskt egentligen inte om jag tror på horoskop eller inte. Jag tror liksom inte att "allt är skrivet i sten" utan var och en har en egen fri vilja att bilda och bygga upp sin nu- och framtid. Men ÄNDÅ kan jag inte låta bli att läsa de där horoskopen i "veckotidningarna"....och eftersom jag har en blogg så lär jag vell lägga upp mitt här också! *hihi*

Texten och bilder är hämtad  från Twice



LEJONET 2009

Under 2009 kommer lejonet att vara mycket angelägen om sina personliga relationer, som grundas i verkliga ärliga känslor, något som lejonet verkar sakna. Detta kan bero på att lejonet tidigare inte tyckte att detta var lika viktigt. När framtida partner kommer på frågan, vet du exakt vad du tycker om och vad du inte tycker om. Under år 2009 kommer du som är fodd i lejonet att vara extra uppmärksam. Din goda observationsförmåga kan komma väl till hands.

Tack vare de positiva aspekterna under 2009, kommer de personliga relationerna att utvecklas i en positiv inriktning och du kommer närmare din partner, om du har en. Kärleken uppnår nya höjder under 2009. Mot slutet av 2009 kan du och en partner flytta ihop och det kan också bli frågan om giftermål.

Yrkeslivet är det viktigaste för lejonet under 2009. Lejonet kommer att jobba mycket hårt och denne kommer även att belönas för sitt arbete. Stora löneförhöjningar väntar dig som är lejon under året, avancemang, och liknande saker som lejonet uppskattar och som alltid brukar vara Lejonets mål. Mot slutet av året kan Lejonet till och med bli en auktoritet inom lejonets bransch eller yrke eller i alla fall avancera en grad och få allmän uppskattning.

2009 kommer att utmana lejonet på ett sådant sätt som leder till att lejonet lyckas att uppnå sina mål med framgång. Ibland kan du känna att du inte vill till jobbet när du hör väckarklockan ringa, men det är viktigt att du gör det ändå. Året blir till stor del vad du själv åstadkommer. Det finns inga andra hinder i vägen, annat än dina egna handlingar och din egen inställning.

* Element: Eld
* Planet:Solen
* Kvalitet: Fast
* Polaritet: Positiv
* Kristall: Rubin
* Turdag: Söndag
* Tursiffror: 8 & 9
* Färger: Orange, guld
* Metall: Guld
* Motto: "Jag vill "

Lejonet som BARN
Lejonet behöver mycket kärlek och uppskattning under barndomen, eftersom lejonets barndom påverkar de väldigt mycket när de blivit vuxna. De kommer under barndomen att visa tecken på ett behov av uppmärksamhet och ett behov av att få sin vilja genom. De kan också visa en välutvecklad känsla för rättvisa.

Lejonbarnen är känsliga och de tycker inte om att vara ensamma. De försöker ständigt dra uppmärksamheten till sig. De måste uppfostras med mycket kärlek och intelligens. De har redan som små en utvecklad känsla för rättvisa, som de tillämpar redan som barn.

Lejonbarnen lyckas också styra över sina lekkamrater och de vet hur de blir medelpunkten varje gång.

När det gäller lejonbarn är det inte tillrådligt att de får kritik framför andra. Inte heller får de straffas väldigt hårt. Sådant kan leda till stora konflikter mellan dem och sina föräldrar. De behöver ömhet och tålamod.

Lejonbarn tycker om att leka ute med andra barn och de behöver stort utrymme och stora öppna landskap. Lejonbarn tycker också om att vinna och få sin vilja genom. De kommer att försöka få sin vilja genom vid alla tillfällen: både här det gäller föräldrar, syskon, lärare, kompisar och andra vuxna.

Barndomen har en stor inverkan på deras vuxna liv, varför de behöver mycket kärlek, uppmärksamhet och ömhet från sina föräldrar.



Lejonet som vuxen
Lejonet är medveten om att livet är en scen och vill gärna vara medelpunkten vid varje given tillfälle. De flesta skulle nog tro att du endast gillar att festa, eftersom du har roligt vid varje tillfälle som ges. I själva verket är du seriös och ansvarig, stark och en född ledare.

Lejonets livsinställning
Du lever ditt liv på ett kreativt sätt och vill gärna att andra skall veta det. Du tror på dig själv, men du behöver oftast yttre stimulering.

Detta betyder så klart inte att du inte tycker om att arbeta och att du visar några brister i din effektivitet. Alla vet att ett lejon kan bli väldigt ambitiöst och att lejonet oftast uppnår sina uppsatta mål. Lejonet kan åstadkomma nästan vad som helst och är i stånd att jobba dag och natt om det vill åstadkomma något.

Lejonet kan dock inte leva utan att festa och ha roligt. Lejonet måste göra allt med ett leende på läpparna och måste därför festa i alla fall en enda dag - efter en månads intensivt arbete. Ingen känner livsglädjen lika intensivt som ett lejon.

Lejonets Egenskaper
Lejonet är för det mesta en vinnare och kan göra karriär. Lejonet kan också ha stor framgång inom sitt yrkesliv. Lejonet tycker om filmer, teater, konst och allt som har med show-business att göra. Lejonet drar lärdomar utav alla livserfarenheter, både de goda och dåliga sådana. För det mesta jobbar du inom media, turism eller idrott.

Lejonet är mycket trogen sina vänner, sin familj och sin livsparner. Lejonet kan aldrig motstå att hjälpa dig - men denne vill alltid ha något i gengäld. Detta beror på att Lejonet uppskattar allt han gör till den graden att han alltid vill ha någon form av uppskattning från omgivningen. Därför skryter Lejonet gärna.

Kommentarer
Postat av: Amir Akrouti

sv: nä fel ;)

2009-01-05 @ 19:24:25
URL: http://gaybloggen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0